Jano Holding

Door samenwerking kunnen wij de beste machines voor u ontwikkelen.

De samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Jano Holding gaat jaren terug.

Door het combineren van deze bedrijven, kunnen wij de meest innovatieve oplossingen produceren en bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

De Jano Holding bestaat uit Nobels Machinefabriek, Javo BV, Javo International BV en Agro Techniek Holland BV.

 

Nobels Machinefabriek BV

Nobels Machinefabriek produceert sinds 1956 machines voor onder andere de sierplanten- en bollenteelt. Het moderne machinepark biedt de ruimte om te kunnen leveren volgens de hoogste eisen van kwaliteit en levertijd.


Javo BV

Javo BV biedt automatiseringen op maat voor de wereldwijde (glas)tuinbouw- en boomkwekerijsector. Het uitgebreide productprogramma biedt de juiste oplossing voor vele toepassingen en is zeer breed inzetbaar voor de verwerking van ronde en vierkante potten.


Javo International BV

Mede door de ervaring van en samenwerking met Javo BV en Nobels Machinefabriek, is de beproefde Javo Toploader nu succesvol in gebruik genomen voor het bufferen en transporteren van biomassa en ander (afval) bulkmateriaal.


Agro Techniek Holland BV (ATH)

ATH is een land- en tuinbouw-mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste planten branche. Ze leveren een totaalpakket voor de bollenkweker/plantenkweker, zowel nieuw als gebruikt.


Contact

Nobels Machinefabriek
Nijverheidstraat 2
2222 AV Katwijk
T +31 71 40 25 101
E info@nobels.nl