Plaatbewerken

Voor iedere aanvraag het beste resultaat, van kleine tot grote hoeveelheden.


 

Lasersnijden

Nobels beschikt over CNC-gestuurde lasersnijmachines, voor het zeer nauwkeurig snijden van plaatuitslagen en contouren in elke gewenste vorm. Het wisselen van platen gebeurt volautomatisch, waardoor een zeer hoge productiecapaciteit wordt behaald.


Watersnijden

Nobels maakt gebruik van de CNC-gestuurde watersnijmachine, om diverse materialen tot een dikte van 40mm te snijden in iedere vorm naar keuze. Ook voor de verwerking van steen, koper, hout, rubber en andere materialen kan deze watersnijmachine probleemloos worden ingezet.


Kanten

Nobels biedt de mogelijkheid om een grote diversiteit aan plaatwerk zeer nauwkeurig en met constante buighoek te kanten. De kantbanken zijn voorzien van een groot aantal boven- en ondermatrijzen, waardoor de meest uiteenlopende materialen en diktes worden verwerkt tot een lengte van 3.000mm.


Bankwerken

Voor alle werkzaamheden die niet met bovenstaande machines kunnen worden uitgevoerd, beschikt Nobels over een afdeling bankwerk. Hier worden onderdelen verder verwerkt met een buigmachine, wals of een van de kolomboormachines voor het boren, tappen en soevereinen.


Poedercoaten

In de eigen poedercoaterij bij Nobels worden onderdelen ontvet, gepoedercoat in iedere gewenste RAL-kleur. Nobels biedt diverse mogelijkheden voor staal, aluminium en RVS.


Contact

Nobels BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)71 402 5101
E info@nobels.nl