Javo in de race voor Smart Enterprise Award

Jaarlijks reikt de Koninklijke Metaalunie de Smart Enterpise Award uit. Een award waarvoor alleen bedrijven in aanmerking komen, die opvallen door hun hoge niveau van digitale innovatie in de bedrijfsvoering.  Dit jaar maakten 30 bedrijven kans op deze felbegeerde award. Inmiddels zijn er nog slechts 10 kanshebbers over, waaronder Javo B.V. met haar inzending JavoNet.

Met JavoNet biedt Javo een unieke service voor haar klanten. Het is wereldwijd beschikbaar en 24 uur per dag, zeven dagen in de week te raadplegen. Met een JavoNet-account profiteren de klanten van een  persoonlijk account met klant specifieke informatie over hun machines. Handleidingen, tekeningen met onderdeelnummers en instructievideo’s zijn hier onder andere te vinden. Daarnaast biedt JavoNet ook een optimale ondersteuning bij technische vragen en eventuele calamiteiten.

Deze maand bezoeken de bedrijfsadviseurs de top 10 genomineerden en brengen een rapportage uit. Aan de hand van de rapportage selecteert de Koninklijke Metaalunie begin volgende maand de top 3.  Op het Metaalunie Smart Future Congres van 26 april aanstaande, presenteren deze drie bedrijven hun digitale innovatie. Tijdens dit congres wordt de winnaar van 2012 bekendgemaakt.

Dat deze award niet alleen de deelnemende bedrijven bezighoudt, blijkt uit de interesse van diverse media. Klik op de link voor het interview van radio NENS met Sjaak Bakker, directeur Javo B.V. In dit interview vertelt Sjaak over deelname aan de Smart Enterprise Award en JavoNet.


Overig Nobels nieuws

Contact

Nobels BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)71 402 5101
E info@nobels.nl