Personeelsuitje Nobels

12 Maart jl. ging het personeel van Nobels machinefabriek op bezoek bij de kweker. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om mee te gaan werd de fabriek voor deze gebeurtenis gesloten.

Om kwart voor negen verzamelden we in de “Henk van Dam” zaal aan de Nijverheidstraat. Na de koffie gingen we met de bus richting het Westland.

Peter Rijnders, van Javo, had het een en ander geregeld bij de gebroeders Valstar, een goede klant van Javo. We werden in groepjes verdeeld en rondgeleid in de volledig geautomatiseerde kwekerij. De medewerkers van Nobels Machinefabriek konden met eigen ogen zien hoe de door Nobels gefabriceerde machines de taken van mensenhanden overnemen.

Na een uurtje gingen we de bus weer in en brachten we nog een bezoek aan de firma G. Verkade. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van cocospalm. In deze geautomatiseerde kwekerij wordt alles in het werk gesteld om een zo uniform mogelijk product te maken met de hoogst haalbare kwaliteit.

Om één uur stond er een lunch klaar bij de restaurant “ de Druivenkas” op het veilingterrein. Rond half vier waren we weer terug in Katwijk.

Het was een hele leuke, gezellige en leerzame dag.


Overig Nobels nieuws

Contact

Nobels BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)71 402 5101
E info@nobels.nl