Over Nobels

Nobels BV heeft zich na de oprichting in 1955 een naam verworven als veelzijdig productiebedrijf. Door de flexibiliteit, het zeer moderne machinepark en de vakkundigheid van de medewerkers, heeft Nobels de mogelijkheden om machines en producten van zeer uiteenlopende aard en seriegrootte te produceren en kan worden voldaan aan de allerhoogste eisen van kwaliteit van levertijd. 

Naast de seriematige productie van machines voor een land- en tuinbouw, worden bij Nobels ook complete palletiseersystemen geproduceerd, waarbij alle engineering en productie in eigen hand is. 

De medewerkers bij Nobels BV hebben een eigen specialisme. Wij zijn continu bezig om de bedrijfsprocessen van de verschillende bedrijven op elkaar af te stemmen, door een intensieve samenwerking. De efficiënte samenwerking zorgt ervoor dat wij marktconform kunnen handelen en kunnen voldoen aan de afgesproken levertijden. 

Nobels BV werkt ook samen met de scholen uit de omgeving en biedt geregeld stageplaatsen, om de theorie en praktijk dichter bij elkaar brengen. Verschillende stagiaires zijn na het behalen van de diploma bij Nobels aan de slag gegaan.  

 

Contact

Nobels BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)71 402 5101
E info@nobels.nl